Cele mai frumoase masini cabriolet ale verii

admin April 24, 2013 0
Inapoi in site

Cum vara masinile cabriolet isi “dezmortesc” plafoanele si pornesc la drum, sa facem o mica incursiune printre cele mai accesibile modele cabriolet. Desi in prezent  nu ocupa o proportie semnificativa din total, aceste masini raman un simbol al extravagantei iar producatorii auto continua sa dezvolte cele mai performante modele.

Smart Fortwo Cabrioletsmart

Mica, rapida, compacta si destul de incapatoare , Smart Fortwo este una dintre cele mai bune masini decapotabile pe care le poti achizitiona. Desi spatiul in care poti depozita bagajele este restrans, cu parcarea sigur nu vei avea niciodata probleme.

Fiat 500C

fiat

Un pic mai mare decat Smart, Fiat 500 este o masina mica, care impresioneaza prin eleganta, putere si care se potriveste chiar si unui barbat care circula foarte mult intr-un oras aglomerat.

Fiat 500 se conduce foarte usor si,conform proverbului “Buturuga mica rastoarna carul mare “  in ciuda dimensiunilor reduse,  masina este una foarte puternica si rapida. Doamnelor luati aminte!

Mazda MX-5 Miata

mazda

O masina sport, cu numai doua locuri. Versiunea moderna a decapotabilelor din anii ’60 – ’70 cu multi cai putere sub capota, aceasta este Mazda MX-5 Miata . Sub capota are un motor de 2.0 litri si 170 CP . Scaunele sunt marca Recaro, se poate opta pentru un acoperis din material dur, Miata devenind astfel o masina pentru toate. Are un comportament exceptional in viraje si este automobilul cu cel mai bun raport pret-calitate.

Mini Cooper

mini

Mini Cooper este o masina mica, retro, chic, agila, extrem de manevrabila si foarte stabila. Iar in plus, este ……..decapotabila. In ciuda faptului ca atat interiorul, cat si exteriorul acesteia te duce cu gandul la autoturismele anilor ’60, masina Mini Cooper poate atinge 100 de km in numai 7 secunde.

Chrysler 200 Convertible

crysler

Noul Chrysler vine dotat in doua variante: cu un propulsor pe benzina, de 2.4 litri capabil sa dezvolte 173 CP si un V6 de 3.6 litri capabil sa dezvolte 283 CP. Masina a fost lansata la Salonul Auto de la Geneva in luna martie 2011, iar de atunci se numara printre preferatele soferilor care adora masinile decapotabile.

Tu ce parere ai? Iti plac masinile cabriolet? Ti-ai cumpara una?


Comments

comments

Inapoi in site

Spune parerea ta »