Comline – piese premium la preturi accesibile

admin February 11, 2013 0
Inapoi in site

Cine este Comline?

Comline Auto Parts Ltd. este o companie din Marea Britanie producatoare de piese si accesorii auto la calitate OE (Original Equipment). Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, Comline ofera piese de calitate premium pentru toate marcile Europene, Japoneze si Coreene. Acest lucru reprezinta  un certificat al calitatii superioare pentru piata auto internationala.

Comline are sediul in Luton, Marea Britanie si detine una dintre cele mai largi game de placute si discuri de frana din intreaga lume.

Ce ofera Comline?

Piesele Comline sunt produse la cele mai inalte standarde, avand certificarea de tip ECE R-90. Pentru a indeplini aceasta funcție, piesele sunt supuse unor testari riguroase, individuale, scopul fiind funcționarea la plus sau minus 15% fata de parametrii pieselor din echiparea originala a masinii. Aceasta modalitate stricta de control al calitatii se desfasoara la Comline de peste un deceniu și a beneficiat de rezultate atat de apreciate incat a fost adoptata de o multitudine de tari din afara Europei, inclusiv în Australia. Strictetea procesului de fabricare și verificare recomanda produsele Comeline Auto Parts Ltd. ca fiind unele de top.

 De la Comline poti cumpara cu incredere produse pentru toate marcile Europene, Japoneze si Coreene din urmatoarele game:

Sistem de franare: 

RMR_1_copy1

Filtre

comline_filters_for_website_copy

 

Accesorii

Motor si sistem de racire

  • pompe de apa

Transmisie

  • kit de ambreiaj
  • cap de planetara
  • butuc roata

Steering_and_suspension_3

Recomandarea Lumea Auto

Lumea Auto recomanda cu incredere aceasta marca ca  pe o marca de buget avand cel mai bun raport pret/calitate din piata in acest moment.

La noi poti gasi toata gama de piese si accesorii produse de Comline, la cel mai avantajos pret de pe piata online din domeniu.

Noi incurajam comenzile plasate online, insa in cazul in care nu ai cunostintele tehnice necesare, consultantii nostri te vor ajuta sa identifici cele mai bune optiuni pentru masina ta.

 


Comments

comments

Inapoi in site

Spune parerea ta »