Concursul “Lumea-Auto te trimite in vacanta” si-a desemnat castigatorii

admin April 3, 2013 0
Inapoi in site

Lumea-Auto, cel mai mare magazin online de piese si accesorii auto noi, a incheiat cu succes concursul desfasurat pe pagina oficiala de facebook “Lumea-Auto te trimite in vacanta”. Concursul s-a desfasurat in perioada 17 ianuarie – 31 martie 2013 si a avut ca premii:

card_lumea_auto

Pe parcursul derularii campaniei, fanii s-au putut inscrie la concurs prin completarea aplicatiei de pe pagina noastra oficiala de facebook.

Va prezentam in continuare cei trei mari castigatori:

castigatori FB2

Premiul al treilea, cursul de conducere defensiva la Napoca Rally Academy, a fost castigat de dra Banuta Andreea din Brasov. Andreea are 30 de ani si este fana noastra:

Sunt Andreea, unul dintre participantii la concursul organizat de catre lumea-auto.ro, precum si fericita castigatoare a celui de-al treilea premiu pus in joc de catre organizatori, un curs de Conducere Defensiva la Napoca Rally Academy.

Am intrat pe acest site din intamplare, cautand cateva piese pentru Opel-ul meu si, m-am inscris din curiozitate la concursul pe care l-am vazut intamplator aici. Nu sunt o mare iubitoare de masini, insa, marturisesc ca astept cu nerabdare sa ma intalnesc cu unul dintre pilotii nationali de raliu si sa invat cateva lucruri noi de la ei.

Multumesc intregii echipe lumea-auto.ro si promit sa vizitez cat mai des site-ul lumea-auto.ro.

Premiul al doilea, un set de anvelope de vara, l-a castigat dra Grecu Daniela Ruxandra (numele de utilizator pe facebook: Grecu Sandra). Iata ce ne-a declarant castigatoarea:

Numele meu este Grecu Daniela Ruxandra, am 31 de ani si locuiesc in Timisoara. Sincer la inceput am crezut ca este o gluma fiindca nu am mai castigat niciodata la un concurs, cu toate ca am mai participat. Se pare ca anul acesta iepurasul a venit mai repede. Pe pagina dumneavoastra am intrat de pe retelele de socializare fiindca imi place sa citesc noutatile care apar in acest domeniu.Va multumesc inca odata si adevarul este ca sunt MEGA, SUPER incantata!!!

Dl. Ioan Adrian Grigorescu a castigat marele premiu: o excursie la Paris! Se pare ca dl. Grigorescu este un mare norocos, in anul 2009 dansul castigand intr-o campanie desfasurata de o alta companie o masina! Iata ce ne-a declarat:

Locuiesc in Caransebes, judetul Caras Severin, am 44 ani, sunt ofiter de Politie, sunt pasionat de mecanica auto si in limita cunostintelor imi repar singur masina. De asemenea, sunt pasionat de motociclism in special moto cross pentru ca imi da posibilitatea de a vedea locuri unde alte mijloace de deplasare nu au acces.

In prezent avem in desfasurare un concurs pentru clientii Lumea-Auto. Pe tot parcursul anului 2013, lunar punem la bataie un curs de conducere defensiva organizat de Napoca Rally Academy.

De asemenea, in magazinul nostru online sunt in permanenta promotii, clientii pot beneficia de vouchere de reducere, iar prin abonarea la newsletter esti mereu la curent cu cele mai bune preturi!

Multumim tuturor fanilor si clientilor si felicitari inca odata castigatorilor! Promitem sa nu ne oprim aici cu surprizele si sa organizam si in viitor concursuri cu premii atractive.


Comments

comments

Inapoi in site

Spune parerea ta »