Condusul pe timp de iarna – despre vizibilitate/lumini

admin January 14, 2013 0
Inapoi in site

Ai citit zilele trecute la noi pe blog despre BATERIE, ANTIGEL, si ingrijirea GEAMURILOR. Iti prezentam azi inca o serie de sfaturi pentru a avea o vizibilitate buna pe timp de iarna.

far

Este foarte important sa ai o vizibilitate buna, dar la fel de important este sa fii vazut de ceilalti conducatori auto.

  • Asigura-te ca toate becurile functioneaza si ca farurile si stopurile sunt curate. Cand carosabilul este murdar, trebuie sa le cureti mai des. Nu uita sa cureti si placutele de inmatriculare. Daca nu sunt lizibile, poti fi oprit de politie si amendat;
  • Atunci cand cureti masina de zapada, este important sa cureti si farurile si stopurile;
  • Foloseste neaparat luminile! Poate este necesar sa aprinzi si proiectoarele si stopurile de ceata cand ai vizibilitate scazuta. Nu uita sa le stingi atunci cand vizibilitatea se imbunatateste – ii poti deranja (sau chiar orbi temporar) pe ceilalti participanti la trafic si, de asemenea, stopul tau de frana devine mai putin vizibil.

Intra chiar acum pe site si cauta becurile de care ai nevoie. Consultantii nostri te pot ajuta sa alegi cele mai bune produse si online, prin LiveSupport. Poti, de asemenea, sa ne lasi o cerere de oferta si te vei avea piesa dorita in cel mai scurt timp.

Zilele urmatoare vei putea citi despre cauciucuri, ce sa faci inainte de a porni la drum pe timp de iarna si sfaturi practice de condus pe zapada si gheata. Ramai cu ochii pe noi si… Drumuri curate!


Comments

comments

Inapoi in site

Spune parerea ta »