Dacia a anuntat preturile noului model Logan II. VEZI CAT VA COSTA!

admin November 9, 2012 1
Inapoi in site

Dacia a anuntat oficial astazi preturile noului model Dacia Logan II, care va fi lansat pe piata din Romania saptamana viitoare. Astfel, constructorul auto a anuntat ca se pot efectua comenzi la acest model incepand de vineri, 9 noiembrie.

Dacia Logan II pret

Noul model Dacia Logan II va avea preturi incepand de la 6.690 euro (TVA inclus).

Cele trei modele, Logan II, Sandero si Sandero Stepway, vor fi lansate marti pe piata romaneasca. Masinile vor fi disponibile in scurt timp pe majoritatea pietelor Dacia din Europa si bazinul mediteranean, potrivit companiei controlate de grupul francez Renault.

Dacia a prezentat la finele lunii septembrie, in prima zi a Salonului Auto de la Paris, noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway, care se alatura Lodgy, Dokker si Duster pentru a improspata gama de autoturisme oferite de marca romaneasca.

Modelele Sandero si Sandero Stepway pot fi comandate in Romania de la 1 octombrie, la preturi pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro, cu TVA inclusa.

Dacial Logan II este introdus la opt ani de la aparitia primului model, care a devenit emblematic pentu Dacia, in timp ce modelul Sandero vine la patru ani de la lansarea modelului.

Dacia Logan II galerie foto

 


Comments

comments

Inapoi in site

Un Comentariu »

  1. florentin December 6, 2012 at 10:58 am - Reply

    arata bine,sper doar ca nu s-au mai scumpit ,iar ,la tarate !

Spune parerea ta »