Dacia Dokker Stepway, surpriza de la Salonul Auto din Turcia

admin November 6, 2012 0
Inapoi in site

Dacia a prezentat la Salonul Auto de la Istanbul noua Dacia Dokker Stepway, o versiune personalizata a modelului recent aparut pe piata care vine insotit cu un kit exterior si alte optionale.

Dacia Dokker a fost lansata in septembrie 2012. Cu toate ca nimeni nu se astepta, constructorul roman a pregatit un nou model in cadrul unui salon auto care nu a fost anuntat cu prea mare fast.

Daca Dacia Dokker a fost proiectata sa vina in sprijinul celor care au nevoie de mai mult spatiu, fie pentru marfa fie pentru familie, noul model Dacia Dokker Stepway vrea sa acopere si celelalte intrebuintari pe care varianta de baza nu le-a acoperit inca.

Dotari Dacia Dokker Stepway

Dokker Stepway are un pachet complet de dotari exterioare, care include bare de protectie din plastic la nivelul partii inferioare a caroseriei, jante speciale, ornamente cromate pentru proiectoare si bare speciale pe acoperis.

Noul model Dokker Stepway prezinta nenumarate dotari suplimentare si in interior inclusiv sistemul MediaNav.

Desi nu se stie inca prea multe detalii despre noul model, unele zvonuri spun ca va fi printre cele mai scumpe modele din gama Dokker si va avea in Romania un pret de pornire de 9.000 de euro

Galerie foto Dacia Dokker Stepway


Comments

comments

Inapoi in site

Spune parerea ta »