Lumea Auto a implementat un nou instrument util de cautare de piese auto pe site

admin January 28, 2013 0
Inapoi in site

Lumea Auto a implementat zilele trecute un nou instrument util de cautare de piese auto pe site.

Este vorba despre un nou filtru de rafinare a cautarii. Venim astfel in sprijinul clientilor, ei putand identifica mult mai usor piesele auto sau accesoriile de care au nevoie.

Este un instrument unic, www.Lumea-Auto.ro fiind singurul magazin online de piese auto care l-a implementat, stiut  fiind ca suntem trend-setters pe piata online de specialitate.

Cum sa folosesti acest nou instrument:

  1. Selecteaza marca masinii, modelul, anul de fabricatie si tipul motorului (daca nu esti sigur, gasesti toate aceste informatii in talonul masinii);
  2. Selectezi apoi din lista modelul masinii;
  3. In acest moment poti vizualiza noul instrument de cautare: in caseta de cautare din CATEGORII poti cauta dupa denumirea produsului. De exemplu, daca esti in cautarea unui amortizor, dar nu stii sigur care anume, tastezi “amortizor” si iti vor aparea toate categoriile de piese unde poti regasi aceasta piesa auto. In acest fel poti cauta orice accesorii sau orice piese auto.

prt sc amortizor

Gata, acum poti alege producatorul pe care il preferi, adaugi produsul in cos, finalizezi comanda si in 24-48 ore ai produsul acasa.

Lumea Auto iti ofera Avantaje unice pe piata, fiind singurul magazin online de piese auto care este certificat trusted.ro. La noi gasesti modalitati de plata flexibile, promotii si vouchere de discount.

Ramai in continuare client Lumea Auto si noi iti vom rasplati fidelitatea!


Comments

comments

Inapoi in site

Spune parerea ta »