Noutati utile si alte avantaje de a fi client lumea-auto.ro

admin December 19, 2012 1
Inapoi in site

Noi v-am tot promis schimbari frumoase la noi pe site, cu functionalitati importante si utile clientilor nostri, cu promotii, oferte care mai de care. Ei bine, unele sunt deja implementate, altele sunt in lucru. Suntem tare incantati de ele si o sa le luam asadar pe rand, fiecare functionalitate ce face si de ce va e utila:

Avem Live Support Online: desi industria comertului online nu este chiar la inceputuri, oamenii nu s-au obisnuit cu acest stil de cumparaturi si nu au toti acea siguranta deplina in site-uri, atunci cand si achizitioneaza ceva. Pentru a va confirma ca suntem o firma de incredere in spatele unei platforme de magazin, avem mai noi integrat pe site CHAT online, pentru a comunica live cu voi.

Pe langa Customer Service prin telefon pe care-l avem de multa vreme pe site (adica service care se realizeaza telefonic, atunci cand un client suna penru a cere informatii despre o piesa auto sau accesorii, detalii ce poate nu se gasesc si pe site), de astazi putem discuta si pe chat.
Colegii nostri sunt prompti si bine documentati despre toate piesele auto si multe alte accesorii. Acestia o sa va ajute la toate neclaritatile voastre asupra unei comenzi sau a modului/ timpului de livrare.

suport online

Avem pagina de Cariera: atunci cand o sa avem joburi disponibile, aici o sa apara primele informatii si puteti aplica oricand, direct de pe site. Momentan nu se fac angajari.

si totusi, daca puteti aduce un plus de valoare in viitor…
daca va plac masinile…
si sunteti persoane sociabile si increzatoare in propriile forte…
si daca totul se aliniaza in favoarea voastra…
atunci completati formularul de pe site si cine stie, poate se elibereaza un birou vesel in sediul nostru de pe Sos. Berceni, Nr. 8., Sector 4, Bucuresti.

Noi suntem o echipa simpatica, mixta, cu program normal si multe provocari! Avem mereu tot felul de idei si promotii cu piese auto & accesorii pentru masini si suntem permanent in cautare de clienti noi care sa se bucure de ele. Va asteptam sa colaboram si sa crestem impreuna! Sa va fie cu noroc!

PS: Nu uitati ca ne gasiti si pe Facebook, Twitter, Google +.

angajare


Comments

comments

Inapoi in site

Un Comentariu »

  1. achim December 28, 2012 at 2:07 pm - Reply

    daca ati reusi sa se introduca si seria de sasiu pentru piese.

Spune parerea ta »