Studiu Goodyear: Tinerii, interesati mai mult de siguranta decat de consum, cand cumpara anvelope

admin November 6, 2012 0
Inapoi in site

Soferii tineri sunt mai degraba preocupati de siguranta rutiera atunci cand cumpara anvelope noi decat de reducerea consumului de carburant, arata cel mai recent studiu comandat de Goodyear.

Astfel, din cei 6.500 de conducatori auto intervievati cu varsta de pana la 25 de ani 80% considera ca cele mai importante criterii in alegerea anvelopelor noi sunt: aderenta la viraje, conducerea si franarea pe carosabil umed, dar si conducerea si franarea pe carosabil uscat.

Totodata, studiul arata ca tinerii sunt mai putini interesati la achizitionarea anvelopelor noi de informatii privind consumul de carburant si nivelul zgomotului interior sau exterior. Mai mult, potrivit studiului mai mult de jumatate dintre respondenti nu se informeaza pe internet inainte de a cumpara anvelope noi, cu atat mai putin sa intrebe comerciantul in privinta acestora.

Studiul realizat in 16 tari (15 tari europene si Africa de SUd) a fost comandat de Goodyear cu scopul de a observa cerintele clientilor in raport cu noul sistem de etichetare europeana pentru anvelope, care a fost introdus la 1 noiamebrie 2012.


Comments

comments

Inapoi in site

Spune parerea ta »