Sustinem si donam in campania de sensibilizare Globuri cu Suflet, editia a patra

admin December 3, 2012 1
Inapoi in site

Anul acesta ne-am gandit sa sprijim prin donatii generoase campania Globuri cu Suflet. Campania umanitara a fost initiat in anul 2009 de Lavinia Biberi (Marketing Manager si PR al firmei noastre) care incearca an de an sa bucure copiii mai putin norocosi de Mos Nicolae, in seara de 6 decembrie.

Lavinia Biberi se pregateste pentru al patrulea an consecutiv sa faca surprize placute copiilor de Mos Nicolae: Pentru ca nu vreau sa se piarda aceasta traditie atat de frumoasa, am initiat in nov. 2009 campania de sensibilizare Globuri cu Suflet, cu scopul de a aduce zambetul pe buze unor copii nevoiasi din tara noastra”, spune Lavinia Biberi pe blogul personal, www.laviniabiberi.com.

Lavinia a insuflat si colegilor de la lumea-auto.ro dorinta de a implini vise de copii de sarbatori. Ne pregatim asadar sa fim “Mos Nicolae” pentru multi prichindei din Bucuresti si Iasi: “Lavinia ne-a povestit cu mult drag si dedicare de campania de sensibilizare Globuri cu Suflet [...]

Ne alaturam si noi campaniei si o sa donam jucarii pentru acesti copii din Iasi si Bucuresti. O sa cumparam zilele acestea multe masinute ce o sa se regaseasca in fiecare pachet de la Mos Nicolae. Daca tot suntem in domeniul auto si nu puteam oferi totusi piese auto, ne-am gandit la aceste jucarii ce credem noi ca o sa ii incante pe cei mici. Pe langa jucarii, o sa oferim si dulciuri si fructe”, completeaza Justin Iacob – manager lumea-auto.ro.

Avem un comunicat de presa frumos si aici: Lumea-Auto.ro sustine si doneaza in campania de sensibilizare Globuri cu Suflet. O sa revenim si noi cu poze si impresii. Abia asteptam sa mergem si sa-i cunoastem pe cei 12 copilasi.

Aratam Mosul ca nu i-a uitat! :)


Comments

comments

Inapoi in site

Un Comentariu »

  1. piese auto February 7, 2013 at 12:45 pm - Reply

    va admir pentru aceasta campanie

Spune parerea ta »