Un nou serviciu de la Lumea Auto-furnizorul tau de piese auto

admin February 26, 2013 0
Inapoi in site

Furnizorul tau preferat de piese auto si accesorii noi, www.lumea-auto.ro a inceput de luni, 25 februarie 2013, colaborarea cu DPD Romania.

Ce inseamna acest lucru pentru tine, clientul nostru?

  • livrare de piese auto si in localitatile mai izolate ale tarii;
  • costuri mai mici pentru livrare in zone mai indepartate
  • posibilitate de a alege intre doua companii de curierat.

Banner avantaje_70370

Cine este DPD?

  • una dintre cele mai importante companii de curierat care opereaza zilnic un volum de peste 2 milione de colete in mai mult de 500 de sedii din peste 40 de tari. Toate acestea cu peste 22.000 de angajati si o flota de 15.000 de vehicule;
  • experienta de aproape 40 de ani in domeniu;
  • DPD Romania a investit in noi servicii informatizate, are o flota noua de vehicule si este in primele trei companii de curierat din Romania;
  • valorile DPD: Siguranta, Transparenta, Inovatie, Respect, Pasiune.

Justin Iacob, administratorul Lumea-Auto.ro declara:

Aceasta noua colaboarare a fost adaugata  pentru a putea oferi clientilor o arie cat mai larga de acoperire, posibilitatea de a alege intre serviciile a doi curieri si un serviciu adaugat atunci cand discutam de livrarea pieselor auto in localitati mai izolate de pe teritoriul Romaniei.Astfel am incercat sa optimizam cheltuiala acestor clienti pe care, din cauza costului livrarii, nu puteam sa-i servim.

Devenind client Lumea Auto ai Avantaje unice pe piata, fiind singurul magazin online de piese auto care este certificat trusted.ro. La noi ai modalitati de plata flexibile, promotii, concursuri si vouchere de discount. Ramai in continuare client Lumea Auto si noi iti vom rasplati fidelitatea!


Comments

comments

Inapoi in site

Spune parerea ta »