VW Golf 7 – masina anului 2013

admin April 12, 2013 0
Inapoi in site

Daca la inceputul anului prezentam cele mai asteptatate masini ale anului 2013, a venit randul sa prezentam si premiantul anului 2013. Este vorba de VW Golf 7, care  a fost aleasa  masina anului 2013 de catre 58 de jurnalisti din 22 de tari europene, in ajunul deschiderii pentru presa a Salonului Auto de la Geneva.

Modelul Volkswagen Golf este obisnuit cu asfel de premii: a mai obtinut acest premiu in 1992. In luna  martie a castigat titlul Masina Anului in Europa iar in acelasi an, 1992, a mai obtinut  premiul pe plan mondial (World Car of the Year).VW Golf 7 a obtinut 414 puncte din partea celor 58 de membri ai juriului, jurnalisti ai celor mai importante publicatii auto din Europa, conform site-ului competitiei. La mare distanta in spatele lui VW Golf 7 se afla Toyota GT86 si Subaru BR-Z, cu 202 puncte. Al treilea clasat este Volvo V40, cu 189 puncte.

Punctele forte ale modelului au fost:  fiabilitatea care a contribuit de altfel de-a lungul timpului la succesul comercial al masinii, dar si evolutia foarte buna in ceea ce priveste siguranta, consumul, aerodinamica si comfortul.

Noul model este mai lung, mai incapator, mai jos si mai sportiv decat varianta pe care o inlocuieste, fiind si mai eficient din punctul de vedere al consumului de carburant.

Pretul lui VW Golf 7 porneste de la 18.095 euro, dar modelele cu optionale pot ajunge chiar la peste 30.000 de euro.

O evolutie foarte mare fata de primul model aparut in 1975 – Golf 1.

Daca aveti deja un Volkswagen Golf si nu stiti de unde sa achizitionati online piese auto VW pentru acesta, va asteptam la noi pe site! Click & Go!

Voi ce parere aveti? Va place noul VW Golf 7? Se pastreaza traditia Golf?


Comments

comments

Inapoi in site

Spune parerea ta »